Стомлена укр

Стомлена,втомлено
Хочеться спати.
Пам'ять мотузкою зв'язує руки.
Світ перевернутий зирить пихато.
Небо розбилось об землю на друзки.
Стомлена,впевнено
Хочеться стерти
Думку,що десь в лабіринті свідомості.
Тихо в кімнаті.
Стояти.Завмерти.
Я,мов той птах,що завис в невагомості.
Змучена. Стомлена...
Світ не змінити.
Щось десь зламалось,розбилось,знецінилось.
Дайте поспати,я хочу забути
День,коли я від ілюзій прокинулась.
Стомлена,втомлено
Падають стіни.
Світ перевернутий. Сонце в калюжах...

Може не пізно нам себе змінити,
Доки щось стука зліва у грудях?


Рецензии