З днём нараджэння!

Жадаю па начах вам спаць спакойна,
Вон выпраўляць  непрошаных "гасцёў".
Жадаю жыць, як у казцы і прывольна,
Без віз катацца па краінах між мароў!

Жадаю ладнага і творчага настрою,
Прыгожых  новых вырабаў,  ідэй.
Квітнець сярод сябровак ў карагодах,
Каханай быць у сям’і  і  між людзей!


Рецензии