Осiнь

Осінь – подруга моєї трохи хворої голови,
Час передбачень й небажаних подарунків,
Хочеться розповідати дощу, що зовсім невин…
Але він знає давно… малює картини мунків,

Знімає страшнючі фільми і пхає у підсвідомість,
Тисне до болі на вітер, той верещить - бідолага,
Вирішую жити як треба, але авжеж, натомість
Все знову і знову минає, як сонце і літня засмага,

Купую собі какао, гарячий стакан – вже краще,
Пригадую всіх, хто може,  і клятого айболіта,
Горіховий темний мафін - солодка пігулка натще,
Мій мозок застряг у хмарах і знову чекає  літа….


Рецензии
Осінь - подруга,
Чекає лиш друга.
Та хоче співати,
Своє щастя мати.

Українське "і", в назві вірша, можна набрати
на англійському алфавіті.

з теплом,

Михаил Онищенко2   29.04.2017 13:51     Заявить о нарушении
Дякую, у тому числі за відкриття таємниць клавіатури) !!

Свэтка Лабуда   11.05.2017 13:33   Заявить о нарушении