Оперн й сп вачц Натал Кухар присвячу ться

Ти зірка у сузірї всіх зірок,
Що світятся і так горять огненно,
Ти зірка ,що зробила перший крок
Твій голос так звучить натхненно
Попереду у тебе все життя
І буде серце під шалені ритми битись
Коли співаєш ти
Весь зал заслухавшись мовчить,
Щоби почути кожную октаву.
Ти матимеш признання і шалену славу.
Будуть овації і квіти
Та знай талановиті люди -це великі діти.
І генії величні лиш вони
Співай і прославляй свій рідний край
 Співай заради нашої країни
Зірок в плеядах є багато, їх міріяди цілий світ.
Та не згорають тільки ті ,
Яких мета горіти вічно.
І ті що полумям дають життя.
Співай не тільки лиш для себе а заради краю
В якому народилась і живеш
Твоя зоря тоді буде світити вічно
 І полумя горітиме без меж
 Щоб полумя зорі світило ,треба іскра,
І Божої мелодії струна.
Людину памятають лиш від того,
Для кого жила, во імя чого прожила
Співай нехай твій голос на весь світ звучить,
І струни серця хай дзвенять оклично
Співай і ти в серцях людських горіти будеш вічно


Рецензии