Давн пророцтво

Давні Боги серед нас,
Та вже не ідоли вони,
Є Боги вітру та вогню,
І блискавок й любові
Духи стихій , природи,
Є музи творчості стопа,
І ангелів кожного є два
Підеш шукати таємниці
Поринеш у містичний
Потаємний світ а нащо?
Для чого істинні чекання
Якщо  любов священна,
Де містика?, де Бог святий?
думаєш таємним словом,
Ворота відкривать таємні?
А далі що пройти супроти
Ангельських мечів воїнів,
Темних янголів —третина
А світлих втричі більше є.
Скажеш потім навіщо це,
Станеш на храмові сходи,
Підеш до алтаря і спитає
Священний Бог, для чого
І воїнства , та херуввими,
Серафими, святі начала,
Для чого ти відмовився
Від Бога від ангела чинів,
Що навіть пророк Соломон,
Що знав усе і маг , пророк
Цар величний, що перстень
мав від Рафаіла, Гримуар
Написав, сказав , слова
Життя суєта, воно нудне
Все проходить ,
Ніщо не вічне тільки пустота.
А далі що ?царство на два.
А що умів це неймовірно,
Копальні в міфічній державі,
Податки , держава багата,
І навіть місяць не змінився,
А значить наймогутніший
З усіх земних був государів,
Був винахідник, та пророк .
За гріх великий покараний,
Що служив фальшивим,
Не істинним , темним богам,
Якби не пішов супроти Бога
Держава - неначе центр світу,
Династія правителів могутніх,
Храм вічним був, світильник
Менше воєн, історія не так,
Боротьба , добро могутнє,
А Ізраіль Новий Рим,
Старі Боги забуті навіки,
І нові книги Соломона,
А що тепер? все навпаки,
Могутній Бог, релігія не так,
Коли прийде могутній лев,
І переможе сильного орла,
Накаже грішних,
І народ свій збере із всіх сторін...
Забуті люди і народи,
Забуте те прадавнєє пророцтво,
що обіцяв нам Уриїл
З чинів архангелів могутніх...


Рецензии