Що таке слава?

Що таке слава, у неї сотні є імен,
І тисячі є іпостасій, слава це нектар
І кубки зі святим вином чарівним
Слава це неначе крила фенікса
І янгола політ, слава наче трунок
Що одурманює життя вона є все
Та це найгірший подарунок все ж
Як ти на крилах підійнявсь могутньо
Так і впадеш це темно й незабутньо
Підеш шкодувати у розбитого ключа
Навіщо це для чого сподівання
Краще б шукав одвічного кохання…
Слава це як дар богів величних
Та слава це прокляття не врятує і Всевишній…
Слава це повільне забуття бо зараз
Тебе памятають, а через кілька літ і не згадають…
Якщо на хвилях слави ти здійнявсь,
І мчиш у небесах так неозоро
Будь людиною і думай лиш прозоро…
І може ти уникнеш гіркого падіння
І в серці в тебе будуть щирість і прозріння


Рецензии