Страстта отново в мене се роди

        Вдохновение: Владимир Стречин
        Ее ресниц рассыпчатую прелесть

Нежно ме погалваш с прелестните си ресници,
за да прогониш краткосрочния ми сън.
След малко устните ти във любов се вричат.
За нетърпението повече не питам...

Шейсет сърдечни удара в минута
усещат дланите ми върху твоите гърди.
Желанията от усмивките ти се раздухват.
От това страстта отново в мене се роди...

17.10.2016 г.
3285 Б.Алекс.
Петър Пенчев


Рецензии