Буквочка знакомая, буквочка родная...

                Х   Х   Х



Буквочка знакомая, буквочка - родная,
Що тече країною, шурхотить у гаї,
Київ у каштани ніжно загортає,
А з чийого світу і сама не знає...


Рецензии