Палiтра Оceнi

Останій подих квіт зів’ялих,
Прощальний грім… серед грози
Твій поцілунок гірко-п’яний,
Та ще,… мовчазнії листи.

А пані Осінь… все мовчить.
До чого нам слова… облудні.
Вона мовчанням своїм вчить,
Та свято… обгортає в будні.

Забутий день в забутім сні
Багрянець скрасив деревА.
Зірки у небі, мов вогні,
Тебе шукав,… та там нема.

Лишень луна, лишень тумани,
Я загорнувся  в пряні ласки.
А вранці мережа, обмани
Дарують невідому казку.

Там, знов, над айстрами чаклують
Лиш промінь сонця, ласка вітру.
А пані Осінь... все вирує,
Та вимальовує палітру.


Рецензии
Задумчиво-томно...
Такой и я воспринимаю Осень.
Поэтичность украинского придаёт пейзажу особый колорит.

Понравилось. Спасибо.

Светлана Саванкова   19.01.2018 16:07     Заявить о нарушении