Владиказ...

Владиказ....

Вун хьтин хва хьун дамах я
Диде-бубадин,
Лезгистандин даях я,
Чи гьар убадин....

Верц1и гафар мецел(а)лай,
Дидедин ч1алан,
Хайи ватан рик1ел(а)лай
Вун я са инсан...

Ч1ехи-гъвеч1ини чида:
Гьуьрметда сад хьиз...
Лезги межлисриз фида,
Тухуда шаддиз...

Шиир к1елдайла вуна
Ак1 жеда хьи заз,
Данкоди рик1 капал кьуна,
Шем хьуй лугьуз чаз.

Шиир кхьиз ашкъи атуй
Ваз гьар легьзеда..
Т1вар-ван авай классикрин 
Вун хьуй жергеда


Рецензии