Destinul tarii

Destinul tarii, un cintec dulce,
Destinul tarii,cintec divin,
Vremea ca riul in valuri curge,
Dar eu la tine totusi revin.

Destinul tarii nu, esti usor,
Soarta acestui destoinic popor.
Cel care'adesea pus la'ncercare,
Lupta,se zbate cu'nversunare.

Destinul tarii,o veche poveste,
Eroul de ieri azi cinstit nu mai este.
Sa nu dam uitarii martirii pieriti,
Ce'au facut totul sa fim fericiti.

Destinul tarii,cintec de dor,
DESTINUL TARII,AL MEU VIITOR.
Destinul care il fauresc,
Pe'acest meleag pe care'l iubesc.
                11.10.2016. 


Рецензии