Бiль

Що таке біль,невідчуваєш ти?
Тлумачиш вперто...болю небуває.
Гадаєш легко по началу йти...
Коли ніхто,тебе вже не кохає.

Та біль що їсть,пронзає наче ніж.
Щемить та ріже,коле невблаганно.
Стогне у ямці,тяготою ріж...
Не спить ніколи,крутить неустанно.

Збагне що б'є,що тягне вдалечінь...
Коли терпіти те,таки замарно.
Проте на слово тихе,-відпочинь...
Говорить біль,-відверто,та негарно.
  (Понкратова.О.В.)


Рецензии