Майданутая

Хиба ж воно е винуватЭ,
Шо з винегретом у башке?!
З народження однЭ лЫш знае -
Майданы й друшляки - и цЭ усЭ...
Но тЭ, що трЭба розкАзать про мЭнЭ,
По-гЭйропЭйськЫ я скажу на тЭбЭ!
Бо я з народжЭння нЭ знаю,
шО на плечах иснуе голова...
Обзор мЭнИ кастрюля закрывае,
нО не прЫзнаюсь, шО тупая я п@@да!


Рецензии