Зброя слабкоi статi

Зброя слабкої статі

Жінки, жінки… Не всяк їх розуміє!
І посмішка, і погляд часто різні,
буває, голос просто відштовхне.
Погляне через довжелезні вії,
насупить оченята свої грізні
і навіть прохолодою дмухне.

Трапляється, умить вона вгадає
твоє найпотаємніше бажання
і прослизне у чоловічу душу,
а потім гадки жодної не має,
не реагує зовсім на прохання,
мотузки в‘є, трясе немовби грушу!..

16.10.2016


Рецензии