Були окремi iмена...

Плювати звик наш бідний люд
Поперед себе, вліво, вправо...
Таким позаздрив би, - верблюд!..
Та, тільки, не у тому справа,
Бо був і в мене такий гріх!..
Я теж, - людина... Не стіна!..
Хоча, - я не плював на всіх!
Були окремі імена...


Рецензии