День захисника Укра ни

Сьогодні - день козацькой слави!
День всіх Захисників Держави!
З часів Богдана в День Покрови
Вітає наш нарід військових!

Сьогодні келих підіймаєм
За тих, хто мир оберігає!
За нашу рідну батьківщину!
За вас, захисники Вкраїни!


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.