16, 10, 2016

І хто ты зараз?
Якому Богу молішся, манкурт?
ЦІ мо ў куце дагэтуль ты?
Схаваўся...
Як быццам гідкае жыццё
Не пра цябе...
Як быццам не тваё яно...
Як быццам шлях
Не трэба выбіраць
Інакшы,
Каб крочыць не назад,
Наперад...
І хай павольна,
Цяжка,
З ганьбай
І паразай,
Але да лепшага...
І мне тады ўжо неяк
Палягчэе...
Бо ты мне замінаеш жыць...
Жадаю лётаць я,
А не ў балоце гідкім
Гніць!


Рецензии