у глибинi душi...

О Боже ! Що то сталось
чого сум в душi моїй ?!
я молюся i кохаю
в сердцi так багато мрiй
i нiчого крiм душi ти з мене не вiзьмеш,
та нiчого й бiльше немає...
i ти навiть не уявляєш як сильно я кохаю.
у глибинi душi...


Рецензии