Життя - вiйна

Ой, як швидко плине час
І по майбутньому струна
Ми будем вірити у вас
Щоб не порвалася вона

І стрімко пробігає день
І другий вже позаду став
Неначе слухали пісень
А місяць поряд з другим впав

Ми вірили завжди в ідею
Ідею світлого життя
Ми марили тим часом нею
І стало б світлим майбуття

Якби не жадібні натури
Якби не жирні п'ятаки
Якщо б огидні товстосуми
Ці суми чесно - залюбки

Ми стали б з ними поряд
І боронили спільний дім
Не кинули б в горлині бою
Якщо б прийшов хоча б один

Їм не до наших демократій
Їх кратос вже давно кипить
Наш демос як завжди завзятий
І не віддамо ми жодну мить

Ми кожен клаптик цінували
Ми ворогу його не віддамо
І побратимів ми втрачали
Це не даремно! Віримо!


Рецензии