Морок

На що мені той морок ночі?
На що світанок,часу старт?
Коли душа мені шепоче -
Не просипайся сплинув март.

Якої долі забажати ?
Яких в цей час співать пісень?
Коли кайдани поскидати,
Ми зможем думкою лишень?

Хто може скривдить рідну неньку?
Коли вона чекає нас ?
Кому свободу заповісти,
Коли її немає в нас?

27.10.15


Рецензии