Вiтер ви наче вовк

Вітер виє наче вовк,
І, чогось, так сумно.
Старий лист давно пожовк,
Хлюпіт крапель шумно.

Біля хати жовтий стіг
Від дощів прикритий,
Кіт вмостився на ночліг,
Спить у сінях ситий.

Вдень ще тепло, а вночі
Крихкий лід в калюжах,
Трави білі як в парчі.
Скоро холод, стужа.

Кетяг ягід як вогонь,
До вікна схилився.
Взяв калину до долонь,
З'їв і не скривився.

Скоро нічка. Вийду в сад.
Небо, зорі, - гарно.
Пізня осінь, листопад.
Туч нема, безхмарно.

Владимир Ольховой. 9 Октября 2016.


Рецензии
"Трави білі як в парчі."

Красивое сравнение. И всё стихотворение, конечно, понравилось. Спасибо. С уважением.

Не Пустые Слова   19.10.2016 13:06     Заявить о нарушении
Я радий що Вам сподобався мій вірш.

Владимир Ольховой   19.10.2016 18:24   Заявить о нарушении