Осiннi спогади про лiто

В осінніх спогадах про літо
Життя вирує: дощ  іде,
А потім виграває жито*,
І світить сонечко руде.

Десь там, в горішнім синім небі,
Кружляє жайвір, дме вітрець.
Хмаринка, наче білий лебідь,
Пливе неквапом*, навпростець.

Крізь вишень цвіт біліє хата,
Бузок* ядушливо п’янить.
Стрибає кіт малий завзято,
Бо хоче коника* зловить.

Все навкруги таке зелене,
А скоро липень і жнива…
Пливуть ті спогади повз  мене,
Де мама жде мене жива.

12.10.16
*жито - рожь
*коник - кузнечик
*неквапом - медленно
*бузок - сирень


Рецензии
Знiмаю капелюха... Зачiпило... Сподобався вiрш! Щасти Вам!


Александр Харчик   23.03.2018 20:22     Заявить о нарушении
Дякую. Хай вам щастить теж.

Наталия Хорунжева   23.03.2018 20:28   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.