***

Без тебе
=========

Не раз упадуть ще на землю сніги ,
Не раз ще розтануть весною.
Без тебе світанків немає й снаги,         
Без тебе мій сум не загоє.

Без тебе неначе судьбу обікрав:
Є тіло, а серце зотліло.
І душу, і долю, і Небо картав.
А землю снігами білило.

Не раз ще проллються на землю дощі
І змиє вода чорноземи.
Чи й справді горіли тернові кущі,
Чи й справді існують тотеми?

А в мене одна ти: й купина, й тотем;
Сніги і дощі неупинні.
Без тебе немає в житті моїм тем...
А дощ все періще по спині.

Не раз ще із дерева листя впаде,
Не раз його вітром розвіє.
Куди ж бо без тебе судьба забреде?
Чого - а бродить вона вміє!

18.09.2016р.


Рецензии
Насолоджуюся Вашими віршами на українській!
Щиро дякую!

Затишного вечора Вам)
З теплом душі,

Наталья Днепровская   28.10.2016 17:51     Заявить о нарушении
Дякую Вам щиро!!!:) З повагою!!!

Валерий Масагор   29.10.2016 16:52   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.