Грешник

Грішник

(Сонет)

Як поминали рідні чоловіка,
ковбас, що він любив, згадали сорт.
Зла за життя кому завдав і стільки,
підсумував у пеклі старший чорт.

У час, як поминальники-базіки,
вже дорізали поминальний торт,
небіжчик з пекла кинувся навтіки
так вправно, як собака на апорт.

Чорти одначе втікача спіймали
і в гарячіший кинули казан,
ще й рогачами аж на дно запхали.

– Не смій нас більше злити, стариган.
Тебе ж ми ніби і не зобижали.
Смоли на свято дозволяли жбан.


––––––

©Анатолій Загравенко.


Рецензии