Избрахме приказка за тази нощ

Избрахме приказка за тази нощ -
ще бъдем главните герои с тебе двама.
На коня бял,запретнала полата клош,
ще връхлетиш в разкошния ми замък.

Вместо вечеря ще те нагостя с целувки,
а ти като бръшлян ще ме обвиеш
докато заспим под балдахина пухен
и сЪлзите щастливи във брадата ми изтриеш...

11.10.2016 г.
3277 Б.Алекс.
Петър Пенчев


Рецензии