Пошитi в дурнi

Усе стабільно, ще з падіння Трої.
Вся правда лиш в Езопових байках,
Якщо не маєш ядерної зброї,
Тебе всі «залишають в дурачках».
Дають обіцянки, записують в депеші,
А щоб повірив, носять на руках.
Якщо роззброїшся, повіриш і підпишеш,
Одразу «залишають в дурачках».
Звичайно вигляд роблять, що не дурять.
В ПАРЄ, Радбезі, інших «сходняках»,
В ОБСЄ, одівши каски, курять
І тупо «залишають в дурачках».
І тільки нас, на ризик свій і страх,
Пробачили правителі гламурні.
Усіх «позалишали в дурачках»,
А нас лише пошили в дурні.


Рецензии