Чому ти снишся

Чому ти снишся, знову,  серед ночі?
Чом затривожили  думки?
Та знову будять в ночі… твої очі,
Та чую я… відвертих слів рядки.

Ти кажеш, що, без мене, ти сумуєш
Питаєш вітер… де шукать мене.
Любов та біль ти у рядках римуєш
Та знову в ніч ти чуєш, що не те.

Не ті слова, ти їх не уявляєш.
Не ті думки, та віра вже не та,
Та ти в очах моїх давно зникаєш
Твоя любов… закреслена  вона.

Навіщо ж ти, мене не помічала
Та на слова,… лиш тільки посміх твій.
Я був тобі, мов іграшка… забава
Серед твоїх завжди веселих днів.

Та дні пройшли, чому ж засумувала?
Чому мовчати стали солов’ї?
Тобі мене, у зимку, стало мало
Ти на побачення помчала навесні.

Чому заходиш,я тебе не знаю,
Та ту що знав, кохати я не смів.
Та серед ночі очі закриваю
Щоб тебе бачити, хоча би, посеред снів.

Чому ти снишся, знову,  серед ночі?
Чом затривожили  думки?
Та знову будять в ночі… твої очі,
Та чую я… відвертих слів рядки.


Рецензии