Взлетай...

Взлітай... Коханню своєму
Назустріч... і танцюй.
Танцюй...
На ніжних струнах серця знов і знов.
Зіграй...
Зіграй мелодію моєї відчайдушної душі.
Твій арабеск мій створює сюжет.

А я...
Я почуття по нотах
В серці напишу
У вічне існування.
Назавжди.
... Як щастя незакінчений балет.

***
Взлетай...
Любви своей навстречу и танцуй.
Танцуй...
На нежных струнах сердца моего.
Играй...
Играй романс моей отчаянной души.   
А я...
А я Любви мгновенье в вечность запишу.   
Как счастья нескончаемый балет.

NZ

https://www.youtube.com/watch?v=3f-AeG-TQsM - Umberto Rosario Balsamo - NATALI


Рецензии