Самотн Люди

Ти так далеко та ти так Близько
Самотні Люди  В одному місті
Він Йде до тебе,  та ти Відводиш очі
Так може бути що будуть разом Однії ночі

Він Більш не бачить,  більш не бачить небо
Не бачать очі, нічого Нічого Крім тебе
Зупинився Навколо тебе
Самотні люди  зустрілись під одним небом

Так може бути що разом будуть Однії ночі
Дивлюсь на тебе дивлюсь У твої дивні, дивні Карі очі

(с) Меридиан 246 Серов Д.А.


Рецензии