який... дух... такий... i я

...дух мені стальний попався ...
він не падав не здавався...
і ще досі не зламався
як же він мені дістався..

навколо нього світ мінявся
він трудився не валявся...
 сам з собою розважався ...
 і вже  щастячка  діждався...


а мені як гарно з ним ...
 я себе щитаю тим ...
сильним мудрим  і красивим ...
радісним веселим і щасливим...
 


Рецензии