Концерт

4 червня в харківських оселях
Знов запалило вогник почуттів
Хвилини щастя розкривають файні двері
У краєвид музичних світлих слів

Весь Харків, знов, затамувавши подих
Зустрів наш гурт, яким ми живемо
Над стадіоном посміхалось ясне сонце
І настрій став яскравим вже давно

Концерт взяв у полон 55 тисяч
Прихильників, що люблять Океан
На небі пробивався ніжний місяць
І кожен відчував, що вже не сам

Найкращі три години у житті
Подарували вир емоцій і любові
Букет подяки Святославу за хіти,
Що залишаються назавжди в кожній долі.
 


Рецензии