не сумуй душа не треба все вiдбудеться як треба...

за віконцем дощ лопоче
 я мелодію охоче
відчуваю усим тілом
і займаюсь своїм ділом ...

я картини вишиваю
 то мугичу то співаю...
то вірші пишу читаю..
то під  дощиком   гуляю

життя плине наче річка..
смуток в душу зазирає...
В горі тане "наче свічка
Бо смерть сусідів забирає...
'
не прийщли печальні дні ..
я на них і не чекаю..
тут ще весело мені
В щасті краще я це знаю..


Рецензии