Не

Не бійся здійснювати мрії,
 Не кидай жодної надії.
І будь відкрита, наче книга
Та серце зкутає відлига.
Дозволь дощу змочити ноги,
Не бійся людної дороги.
Не дай думкам зробити лати,
Не бійся високо літати.
Не змушуй плавати в думках,
Того, хто плавати не вмїє,
Бо він застрягне у пісках
Твоєї справжньої надії.


Рецензии