КИНО укр

КІНО

Я на тебе чекаю давно,
Я на тебе єдину чекаю.
А життя чорно-біле кіно
За сценарієм долі знімає.

І навіщо мені те кіно?!
Не збагну я, яка в нім потреба…
Я на тебе чекаю давно.
Я живу, бо чекаю на тебе…

Дні, мов кадри пусті мерехтять,
Епізодами роки спливають.
Журавлі по весні прилетять,
Але ти не повернешся – знаю…

Не повернешся навіть на мить
і ніколи не скажеш: «Кохаю…»
Я ж живу. Бо у серці щемить.
Я кохаю тебе і чекаю…

А життя наливає вино,
П’є, хміліє і знов наливає.
І зніма чорно-біле кіно,
І не зна, що на тебе чекаю.

І не відає, нащо йому
Те палке та забуте кохання?
П’є вино і знімає кіно,
І гуляє. Неначе востаннє…

ВК Херсон 2006р.


Рецензии