Нэ було на серци печалю...

Не було на серці печалю,
Не було скорбот ані жалю.
Та вони війну розпочали,
Ще й таку, що рік не минає.

Може, десь і є теє щастя,
Тільки нам його не чекати.
Сивина у скронь передчасна.
Наслідки від ран, наче кати.

То не грім гуркоче - гармати.
То шрапнелі стукіт - не серця.
Скільки нас залишилось, брате?
Скільки нам залишилось, сестре?...

-----
09.08.2015 г.


Рецензии