Хьад гъябгъюра

ХЬАД ГЪЯБГЪЮРА

Гъулан асккан ккабхъра рибшуз халачи
Фуж вуш аьгъдру кюпчийи рангар арчри.
Арчри, кирчри, хъасин дишла рибшури
Ккипра кІанакк халачи гъядабтІури.

Йигълан йигъаз йигъар жикъи шулади
Габнари лижгъян малар хъаъра ухди.
Хярариан адмийир гъяйиз лалди
Мани йигъкан шула лаблан мичІалди.

Сабан дагълариз ихь кюпчи хъуркьнадар.
Гъулан машнаъ вахт-вахтанак бугъ аьбгъюра,
Аьлярхъюри рангар, мажал ккубкьнадар
Карчуз вахтарик, амма хьад гъябгъюра.


Рецензии