Однажды

***
Однажды ты глаза откроешь
И с ужасом поймешь -
Здесь не осталось никого
Кто дельные советы раздает.
Уж человека нет похожего
И ,верно, не познаем мы ответы истин.
Подобного второго  друга не найти,
Любимого тобой так сильно,
Готов отдать он жизнь свою ради твоей,
Что даровал тебе наверняка не зря, однажды..


***
One day you'll open your eyes and understand with  fear -
There isn't anybody left who gives you good advices.
There won't be anymore a person like that anymore -
And, really, we didn't get to know the answer truth.
Like the another a single friend, we'll didn't found,
Whom loved so much more,
Who can give his life for the sake of yours,
That has given you in some day, for sure, not for nothing ..



;;;;;;;;;;;;;
;;;;;;;;;;;;;;;
;;;;;;;;;
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
;;;;;;;;;;;;;;;;;
;;;;;;;;


Рецензии