перелiтне...

…сплітає мовчанка в нить безліч думок,
вмить без порятунку штурмують уяви,
вдихаєш з повітрям, чого й не було,
проходиш безпечно кордони порталів…
безвихідна тільки самотність твоя
чіпляється тиші небес безутішно,
записуєш мрії, як любиш життя,
мандруєш планетами Вічності віршів…


Рецензии
Це є вірши справжнього поета, які лунають з його замріяної душі! Відчула насолоду...
Щасти Вам!

Виктория Волина   25.03.2018 00:15     Заявить о нарушении