Технологiя життя

Із життям розминатись щодня і щоночі назавжди
У стрімкому потоці розлук, перехрестями снів...
У блуканнях пустельних спекот міражів напівправди
Вже благати відвертості в зливи хоча б і брехні.
Під ходу тріумфального маршу наживи і хіті
Запобігливо стелиться килим краси і цноти —
В макіяжній красі бодібілдінгу, успіхом ситі,
Споглядають із хмар бізнес-янголи брендів святих.
Що мені до прекрасного тління всесвітньої плоті
З ароматами трупних мелодій в чеснотах попси,
Якщо взята в заклад за майбутнє купюра підлоти
Номіналом до вічності має вже ось дорости.
В біороботах міст електричними руслами вулиць
З негативу гріха електронного натовпу струм
Переносить розряд суєслів'я рекламного гулу
В позитив розпіарених іміджів фейкових сум —
Та від блискавки щирого погляду наглої смерті
Заземлити хто встигне у небо свої молитви,
Той зуміє із вічної пам'яті Господа стерти
Відпрацьовані файли безглуздих потуг лжемети.


Рецензии