Осенние слезы

ponderingcomplications.tumblr.com

And so Summer sighed
into Autumn’s arms,
but Autumn fell away,

and Winter stood
alone and cold
wondering why no one stayed.

But beneath the snow
and Winter’s rain,

Spring had promised
to ease his pain.

And one day,
as Winter wept,

Spring upheld
the oath it kept

and painted Winter
in the brightest hues,
warmed his heart
and made the world anew.


Вот лето плачется
в объятиях осени,
но и осень ушла,

и зима стоит в одиночку,
и холодно удивляется,
почему никто не остался.

Но под снегом
и зимние дожди
(зимние слезы)-
плачет зима.

Весна обещала
облегчить эту боль.

И однажды,
когда зима плакала,

весна выполнила
свои обещания,

окрасила зиму
в самые яркие оттенки,
согрела ее сердце
и создала мир заново.


Рецензии