гордi...

…думки, наче змії шукають притулку
в тобі починається полум’я змін…
ховається в тілі до часу безумство,
повсюди по сліду іде власна тінь…
ти сам наступаєш на себе самого,
і б’єшся із тінню за подих життя…
отруєний страхом, напоєний болем –
звірячі інстинкти вбивають щодня
в душі у твоїй недозрілу свободу...
позбавитись звіра Бог допоможе
і ти перестанеш іти несвідомо
до прихистку в відчаї згорблено-гордою…


Рецензии