залишай

- стрибай у прірву. так! мерщій стрибай!
я знаю, що колись це мало статись.
- благаю - хоч хвилину зачекай..
- не хочу знов до тебе повертатись.

цілуй! кажи, що палко любиш.
бреши мені! зухвало і наївно!
минуле - біль, минуле не забудеш.
бреши мені, та я вже не повірю.

кричи! зірви тендітний голос.
нехай почують люди навкруги.
не зможу я до тебе повернутись -
немає сил, набридло далі йти.

мовчи! не можу тебе чути.
забудь до мого дому шлях.
та пам'ятай: в часи важкої скрути -
зітру я сльози на твоїх очах.

05/10/2016


Рецензии