Життя любовью завалило...

    Я СОБОЮ ВОСХІЩАЮСЬ
 ЖИВУ З ЛЮБОВЬЮ НАСЛАЖДАЮСЬ
 МЕНЕ ЩЕ МУЗА  ПОЛЮБИЛА
 ВІРШІ ГАРНЕНЬКІ ПОДАРИЛА
 І  ЖИТЬ ЩАСЛИВО НАУЧИЛА..

ЖИТТЯ ЛЮБОВЬЮ ЗАВАЛИЛО ..
В ЩАСТІ ЯК У МОРІ УТОПИЛО..
Я ВЖЕ ВІКУ ДОЖИВАЮ...
ОТАК СПІШУ ДІЙТИ ДО РАЮ..
А ЯК БУДЕ Я НЕ ЗНАЮ..


Рецензии