Серце гаряче тремтить

               Х  Х  Х

               

               


Вони сходили з розуму, милі мої,
Не потворність творили, а сяйво,
Бо відчули: у серці палкім солов"і
Люблять світ, люблять квіт свого краю,

Де є місце коханню, де повінь - на мить,
Де бурштинові сонця заходи
Відчувають, як серце гаряче тремтить -
І ніколи не вийде із моди!


Рецензии