И узнаете их по делам

Всіх людей зрівняє ця війна
В хуторах чи на печерську
Чи в кремлі та у Черкеську
Хто почав війну цю - сатана
Він в шикарних кабінетах
Він в лампасах на паркетах
Від народу шана їм одна
Хай на березі маєтки
Хай коханки їх німфетки
Від людей чекає їх труна


Рецензии