я закохалась в тебе...

Я закохалась в тебе до нестями
і жити із тобою хочеться мені роками.
Адже для мене ти, мов зіронька, зорієш
і як ніхто у світі усе, коханий, розумієш.
З тобою згодна я пройти усі нещастя
й, можливо, донечці дамо ми ім'я Настя.
Я знаю, буду прокидатися в твоїх обіймах,
а уночі я буду бачити тебе у сновидіннях.
Адже для мене - найрідніший в світі
й нема дорожче, ніж з тобою миті.
І вірю, десь через 6- 8 років,
дружина буду я найкраща з сотень.
Про це майбутнє дуже довго мрію,
не переймайся, в холодні дні коханнячко тебе зігріє.
І навіть в суперечці лише від погляду твого я тану,
напевно, - це тому, що любиш ти свою кохану.


Рецензии