Не треба сумувати

Хай на серці осінній щем,
але прийде наступне літо.
Сум проллється рясним дощем
і розквітнуть казкові квіти.

Ще настане твоя весна,
журавлі повернуться з вирію.
І калюжа-мара сумна
стане морем радості. Вірю я.

Вір, не завжди будеш одна,
бо життя – то велика книга.
За зимою прийде весна
і розтане холодна крига.

Ще розквітне в душі любов,
вмить наповниться нею серце.
Ще кипітиме в жилах кров
і лунатиме з неба скерцо!

05.10.2016

* Відповідь на твір автора сайту „Клуб поезії“ SVETOK „Я не вірю, що є любов“,
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=692497.


Рецензии