Подражание Вознесенскому

Калі забудзем, колькі кубаметраў
Сцюдзёны сівер белі накатаў,
То вымерым у промнях сонца ветлае,
А вёсны, як заведзена, ў катах,

Калі падлічым хвалі, песні, далі,
Гудкі, званкі і кроплі на шчацэ –

Я запішу, што ад цябе складаю
Малы? Вялікі?
– родны твой

Працэнт.




2015


Рецензии