Що таке для тебе щастя?

Що таке для тебе щастя?
Скільки треба див тобі?
Неземних чи як у казці?
Чи лиш радощі земні?

Хочеш ти щоб твій коханий,
Йшов за тебе у бої?
Чи достатньо щоб на ранок,
Цілував вуста твої?

Хочеш пристрастно любити,
Задихатись лиш в любові?
Чи тобі достатньо жити,
І бажати лиш здоров'я?

Що для щастя треба мати,
Діамантів повний дім?
Чи достатньо тільки знати,
Що чекають в домі тім,

Чи достатньо, що є мати,
Надійне мамине плече,
Любити та про неї дбати,
Дивитись в радісне лице?

Свою кар'єру будувати,
Без ніжних дотиків родини?
Чи ніжки любі цілувати,
Своєї рідної дитини?

У небі все життя літати,
Лиш планувати мрії всі?
Чи спуститись та долати,
Все долати на землі?

Скільки треба тобі щастя?
Щоб життя все хтось любив?
Щоб було все як у казці?
Чи земних, звичайних див?...


Рецензии