На добранiч

На добраніч, коханий,
Тихим шелестом квітів.
На добраніч, коханий,
Ясним подихом вітру.

На добраніч, коханий.
Сяйвом всіх драгоцвітів
На добраніч коханий,
Аромат першоквітів.

На добраніч, коханий,
Всі зірки тобі сяють.
На добраніч коханий.
Темні хмари вітають.

На добраніч, коханий,
Спи у моїх обіймах.
На добраніч, коханий.
Хай туга тоне в хвилях.


Рецензии